Aktuális

Köszönjük szépen ezt a csodás futó élményt! Mikor e verseny rendezésébe belevágtunk, az volt a célunk. hogy egy vidám, igazi csapatépítő közösségi futóeseményt hozzunk létre, ami közben egy komoly versenynek is teret ad. Nem voltunk benne biztosak, hogy ez így lehetséges, de általatok teljesen egyértelművé vált, hogy igen...sőt!

Mint azt ígértük, a győztesek izgalmas és különleges nyereményekkel gazdagodnak majd az Alpokalja Business Run-on. Szponzoraink nagyban hozzájárulnak, hogy minél több értékes ajándékkal szolgálhassunk nektek. Lesznek finomságok, ebéd, vacsora utalványok, sportszerek és még sok minden más. Érdemes formába lendülni, hogy biztosan részesüljetek az...

Megérkeztek az érem tervek. Balról jobbra az abszolút helyezésekért járó érmek, míg jobb oldalon a befutó érem látható. Reméljük a tudat, hogy ilyen szép, elegáns érme(ke)t tudhattok magatokévá, még jobban motivál a felkészülésre.

"A Vasi Múzeumfalu (Skanzen) a megye több száz éves múltját bemutató, állandó szabadtéri néprajzi kiállítás. Az itteni fő tájegységek 27 községének lakóházai, épületei és eszközei eredeti formájukban tekinthetők meg. A kanyargó kis utcában összesen 39 épületet járhatunk végig, de találkozunk őshonos állatokkal, gyümölcsösökkel és szőlőheggyel is.

Ezennel hivatalosan is bejelentjük az Alpokalja Business Run útvonalát. Ez egy 2,5km-es kör, melyet a választott távnak megfelelően akár többször is kell teljesíteni. Az útvonalról készült GPX fájl itt elérhető:

Kedves futók! Mindenkit sok szeretettel várunk május 25-én rendezendő versenyünkre, melyre örömmel jelentjük, hogy már nevezni is lehet!!! Ne maradjatok le a kedvezményes nevezésről, mely április 24-ig tart.

Kedves futók, leendő futók és sportbarátok! Ezennel hivatalosan is elindul az Alpokalja Business Run by CLEAR'97 futóverseny honlapja. Reméljük már mindenki ki van éhezve erre a versenyre. Szóljatok a cégben, a suliban, klubban és nevezzetek a versenyre, hogy ti lehessetek a régió leggyorsabb csapata.