Rólunk

Kedves sporttársak!

Olvassátok el rövid történetünket, tudjátok meg, hogy lett egy álomból, jó ötletből valóság, avagy rövid történetünk a tájfutástól Business Run-ig.

Klubunk 2010 környékén jött létre és inkább szakkörként működött mintsem profi sportklubként. Az idő múlásával és az egyre élvezetesebb edzések hatására viszont megjött kedvünk a versenyzéshez is, melyet azóta sem tudunk abbahagyni. 2017 óta működünk önálló egyesületként és a Nyugat-Dunántúl sportéletének aktív részesei vagyunk mind versenyzőként, mind pedig rendezőként. Fő területeink a Tájfutás, Terepfutás és Utcai futás, de akadnak köztünk akik Triatlonnal is próbálkoztak már. 

Versenyeinket eddig főként a tájfutás és terepfutás területén rendeztük. Itt a 80 fős téli terepfutó versenytől kezdve a 700+ fős tájfutó világranglista futamon át már mindent kipróbáltunk. Mostanában viszont egyre többünk kezdett belekóstolni az utcai futás világába is, így újabb álmunk egy nagyszabású utcai futóverseny lett, melyet idén májusban valóra is váltunk az első Alpokalja Business Run formájában.